E55

Juist ja.

Jullie kunnen in de boeken lezen dat Aristoteles van mening was dat de banen van de manen rondom de planeten en de banen van de planeten rondom de zon verklaard worden door de ether. Hij had op de Academia van mij geleerd (en ik weer van een priester in Egypte) dat de hemellichamen uit zichzelf zonder invloed van buitenaf in een rechte lijn zouden voortbewegen. Maar door de ether draaien de hemellichamen cirkelvormig rond. De geleerden weten nu dat het geen echte cirkels zijn, maar dat doet er eigenlijk niet toe.

Ik was met behulp van de priesters in Heliopolis door het schouwen tot het inzicht gekomen dat de sterren, planeten en manen bestaan uit ether. Jullie zien alleen de stoffelijke hemellichamen, maar het zonnestelsel is op een hoger niveau  helemaal gevuld met ether. En zoals de losse cellen in ons lichaam een "aaneengeplakte" eenheid vormen, zo is het zonnestelsel ook een "aaneengeplakte" eenheid zonder lege ruimten. Met de ogen kun je de ether niet zien, maar de zwaartekracht die alles onzichtbaar bijeenhoudt kennen jullie wel. En die zwaartekracht komt voort uit de ether. Jullie denken daarbij natuurlijk alleen aan de zwaartekracht, maar op dat etherische niveau is de zwaartekracht de bron van het leven.

Als wij dood gaan, vallen de cellen uit elkaar, waardoor er tijdens het leven een veld moet zijn dat de cellen van het lichaam als een eenheid bijeenhoudt. Vergelijkbaar daarmee wordt de zwaartekracht gecreŽerd door allerlei velden die de stelsels bijeenhouden als "levende wezens".

Hoewel de ether onzichtbaar is en niet gemeten kan worden, zijn de meest vooruitstrevende wetenschappers al enige tijd op het spoor van een veld dat het nulpuntsveld# wordt genoemd. Mij komt het voor dat het nulpuntsveld uit die ether bestaat.

Wat denk jij als je dit leest? Om welke dimensie van de stof gaat het hier? De 1e, 2e of 3e?

# De lezer die geÔnteresseerd is in dat nulpuntsveld, vindt daarover het een en ander zeer duidelijk beschreven in het boek 'Souls of distortion' dat vrijelijk beschikbaar op internet is gepubliceerd, vierde hoofdstuk. Zie het onderstaande internetadres.
http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_chapter4.html
 
[Picture]††Volgende pagina
[Picture]† Vorige pagina
[Picture]† Terug naar keuzemenu E†††
[Picture]††Overzichtspagina