G62

Ik denk dat ik dan moet proberen om zo goed mogelijk gebruik te maken van de wiskunde van de UG.

In de 9-voudige indeling hoort de materie bij de kubus, terwijl de levensvormen bij de lege bol horen. Dat weet ik nu al wel.  Maar als we daarna de levensvormen onderverdelen, horen de planten bij Puntland en de dieren plus mensen bij Vlakland. Die hogerontwikkelde onbekende wezens horen dan bij Bolland.

In die vergelijking zitten de planten vast in de grond, zoals de straal vast zit aan het middelpunt. De dieren en mensen leven vrij in de ruimte van Vlakland, maar kunnen de Vlaklandse aarde niet verlaten.

Die onbekende Bollandse wezens leven daarentegen niet in onze ruimte, waardoor ze geen ruimte innemen, geen vorm hebben, zich niet verplaatsen. Die wezens kennen zelfs geen afstanden, waardoor ze ook niet met elkaar in contact staan. Op dat niveau zijn er alleen verbonden eenheden zoals de cirkel en de bol dat aangeven.

Als ik daarover nadenk, hebben die wezens geen ogen, geen oren en geen neus, want de dier-menselijke zintuigen hebben een Vlaklands karakter. Die wezens praten, luisteren en communiceren dus niet zoals wij, maar hebben Bollandse zintuigen. Zij bewegen zich niet, waardoor ze ook geen gewoon lichaam hebben dat wij kunnen zien. En omdat er in de Bollandse tijd en ruimte geen afstanden zijn, kennen zij ook geen verschil tussen het verleden, het heden en de toekomst. Meer kan ik niet direct bedenken.

Maar dit kan toch niet?

  Volgende pagina
  Vorige pagina
  Terug naar keuzemenu G   
  Overzichtspagina